domingo, 19 de junio de 2016

Dia 6: diumenge, 19 de juny de 2016

És dia festiu. En conseqüència, no es treballa. 


4 comentarios:

  1. Hola, bon dia,
    M'ha sorprès veure que s'està aixecant el carrer sense tenir massa en compte tema llabordes. Qüestió que m´ha sorprès. Suposo que vaig equivocada i es tenen en compte en el projecte final com a patrimoni del poble que considero que són.
    Agrairia se m'informés quina és la intenció de l' Ajuntament al respecte( no vaig poder assistir a les reunions informatives).
    Gràcies.

    Montse Jordà

    ResponderEliminar
  2. Bona tarda, Montse. Fins allà on sabem, i tal com ja va succeir al tram arreglat fa uns anys, el projecte no té previst mantenir les llambordes típiques a la Garriga. Després que es faci una primera pavimentació, el projecte promou un tipus de pavimentació semblant a la de davant de Can Biset. Com potser recordaràs, aleshores es va engegar una campanya que es va dir "Salvem el centre", la qual reivindicava el manteniment dels elements històrics de l'entorn del nostre poble (com per exemple les llambordes) però no va aconseguir-ho. Senzillament, es van conservar com a element decoratiu en algun espai petit de les obres.

    ResponderEliminar
  3. Hola, gràcies per la resposta. Passaré qüestió a l'equip de govern de l´ajuntament perquè em consta que membres del "Salvem les llambordes" d' aquell moment formen part de l' equip de govern actual i , per tant, no entenc, perquè ara no han tingut cura d' aquest patrimoni del poble quan fa un temps ho van defensar i lluitar per a protegir-lo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bona tarda, és cert que algunes de les persones que van estar a la campanya ara formen part del consistori. També algunes persones i algun partit que hi van estar molt propers.

      Eliminar